Carrièreplatform
voor de wielerbranche

Vacatures zoeken

×
×

Laatste vacatures in de tweewielerbranche

 • B2B Marketeer 

  mei 22, 2020

  Ben je een B2B marketeer met brede ervaring, fietsliefhebber en hou je van wel van een uitdaging dan is dit een unieke kans want er is werk aan de winkel!

  Vacature bekijken

 • Digital Marketing Specialist 

  mei 14, 2020

  The Digital Marketing Specialist will be responsible for the implementation of the B2C digital strategy and manages the digital customer journey.

  Vacature bekijken

 • Martech Manager 

  mei 14, 2020

  The Martech Manager will be responsible for all the marketing technology platforms CSG Europe is using and will be the facilitator to reach the goals of Cannondale’s European digital goals.

  Vacature bekijken

Over CyclingNetwerk

Via CyclingNetwerk vind jij een sportieve baan in de tweewielerbranche. Ambieer jij een carrière in deze branche? Dan ben je bij CyclingNetwerk aan het juiste adres. Maak nu nog een account aan op de website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures passend bij jouw profiel of bekijk snel de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers.

Op zoek naar een mooie vacatures?

Op CyclingNetwerk hebben wij een overzicht staan van diverse vacatures als Mechanieker, Sales, Marketing, Communicatie en meer. Lees verder om alle openstaande vacatures te bekijken.

Jouw vacature ook op CyclingNetwerk?

Binnen enkele stappen staat jouw vacature op onze website(s). Stuur ons een e-mail met de vraag om een account aan te maken. Vervolgens kan je daarna zelf vacatures online zetten.

Partners
 

Contactgegevens

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Sander Fonville
info@sportnetwerk.nl

Nieuws