Vacatures zoeken

×
×

Cycling vacatures

CyclingNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures die betrekking hebben tot de sportieve kant van de tweewielerbranche (wielrennen en mountainbike) Door het vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende baan te vinden.

Heeft u als organisatie vacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • B2B Marketeer 

  Agu B.V.
  Alkmaar

  Ben je een B2B marketeer met brede ervaring, fietsliefhebber en hou je van wel van een uitdaging dan is dit een unieke kans want er is werk aan de winkel!

  Vacature bekijken

 • Digital Marketing Specialist 

  Cycling Sports Group Europe B.V
  Woudenberg

  The Digital Marketing Specialist will be responsible for the implementation of the B2C digital strategy and manages the digital customer journey.

  Vacature bekijken

 • Martech Manager 

  Cycling Sports Group Europe B.V
  Woudenberg

  The Martech Manager will be responsible for all the marketing technology platforms CSG Europe is using and will be the facilitator to reach the goals of Cannondale’s European digital goals.

  Vacature bekijken

 • Fietstechnicus / Bicycle Mechanicer 

  SportScoutz
  Utrecht

  Wijn zijn op zoek naar zowel fulltime als parttime fietstechnicus in de regio Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam.

  Vacature bekijken

 • Verkoopspecialist fietsenspeciaalzaak – Utrecht 

  Oneway bike industry B.V.
  Leersum

  Wij zijn op zoek naar een vlotte verkoper (m/v) die het team van de winkel in Leersum komt versterken. Je komt terecht in een leuk en enthousiast verkoopteam met passie voor de fiets.

  Vacature bekijken

1 2

Partners