Diensten werkgever

CyclingNetwerk kan jouw organisatie, in combinatie met SportNetwerk, ondersteunen bij de zoektocht naar nieuw sportief personeel. Met bijna 200.000 unieke bezoekers per jaar en vele goede professionals in onze database maken al meer dan 900 werkgevers gebruik van onze werving en selectie dienstverlening. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Stagevacature plaatsing

Op CyclingNetwerk kun je gratis een stage plaatsen en betaal je pas als je een stagiair aanneemt.

Kosten: € 69,- per aangenomen stagiair.

Vacatureplaatsing

Wij willen onze diensten haalbaar houden voor alle organisaties die een vacature wensen te plaatsen. Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor het plaatsen van jouw vacature(s). De kosten voor het plaatsen van een vacature bedragen € 69 (excl. btw). Daarnaast is het mogelijk om voordelig meerdere vacatures of zelfs onbeperkt vacatures te plaatsen.

Kosten: € 69,- per vacature

Preselectie

De kans is aanwezig dat op jouw vacature tientallen reacties binnenkomen. Daar komen natuurlijk ook de belletjes en mailtjes bij vooraf en na de afwijzing. Wij kunnen dit proces uit handen nemen, door de vacature in beheer te nemen en in overleg een selectie te maken van bijvoorbeeld de 5 of 10 beste kandidaten. Deze zullen wij doorsturen, waarna je verder in gesprek gaat met deze kandidaten. Daarnaast is het voordeel dat wij een groot netwerk hebben en dat jouw vacature bij de juiste professionals onder de aandacht komt. Dit doen wij via SportScoutz. Meerdere werkgevers zijn je voorgegaan. Want in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt lijkt het vinden van een goede match soms op het zoeken naar een klavertje vier op een voetbalveld.

Kijk voor meer informatie of een overzicht van onze referenties op www.sportscoutz.nl.

Kosten: € 499,-

Recruitment

Om werkgevers volledig te ondersteunen in haar zoektocht naar de meest geschikte sportprofessional biedt SportNetwerk in samenwerking met SportScoutz ook een volledig recruitmenttraject aan. SportScoutz is een specialistisch bureau gericht op werving & selectie en executive search in de sportsector.

  • Gesprek opdrachtgever en opstellen vacaturetekst en profiel kandidaat;
  • werven en selecteren via eigen netwerk en overige externe kanalen;
  • plaatsing van de functie op de website van SportNetwerk & CyclingNetwerk;
  • Executive search / headhunting van kandidaten;
  • inzetten van Social Media;
  • eerste gesprekken met potentiële kandidaten;
  • Uitvoeren Assessment / Scoutingrapport en Talentprofiel;
  • voorstellen van geschikt bevonden kandidaten per mail bij opdrachtgever;
  • terugkoppeling gesprekken van geselecteerde kandidaten met opdrachtgever;
  • evaluatiemoment met kandidaat en opdrachtgever voor aflopen proeftijd.

Kijk voor meer informatie of een overzicht van onze referenties op www.sportscoutz.nl.

Exposure mogelijkheden

Heeft u interesse om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van CyclingNetwerk door middel van een advertentie, partnerschap of de businessclub? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via info@sportnetwerk.nl of via +31652520346.

Partners

Deze werkgevers gingen je voor