Solliciteer

Sinds voormalig profwielrenner Kenny van Hummel in 2015 startte bij Shimano, timmert hij er aardig aan de weg. Per 1 maart jl. neemt hij de coördinatie voor het Shimano Service Center binnen Shimano Benelux op zich. Van Hummel begon op de marketingafdeling, om vervolgens de verkoop van Milremo Custom-kleding op zich te nemen. 

Erik-Jan Brunninkreef, Manager Retail Services & Concepts is blij met de aanstelling van de voormalige topsprinter. “Kenny heeft zich binnen Shimano bewezen als een zeer betrokken en gemotiveerde collega. Dat hij door zijn sportcarrière bij velen een bekende is en daardoor een groot netwerk heeft opgebouwd, zien we als een grote plus,” aldus Brunninkreef. “Het aantal winkels dat zich Shimano Service Center mag noemen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en het concept heeft onlangs een verdere professionaliseringsslag gemaakt. We verwachten dat Kenny het Shimano Service Center-label klaar kan maken voor de toekomst.”

Als Shimano Service Center-coördinator wordt Van Hummel de contactpersoon voor alle 145 Shimano Service Centers in de Benelux. In deze functie zal hij nauw samenwerken met de marketingafdeling van Shimano Benelux om zowel online, print als instore zichtbaarheid van het Shimano Service Center-label te genereren.

Danny Nelissen nieuwe Commercieel Manager van het Shimano Experience Center

Naast deze benoeming gaat tevens Danny Nelissen starten bij Shimano. Hij zal per 1 april als Commercieel Manager van het Shimano Experience Center sales-verantwoordelijk zijn voor de evenementen, diensten en producten die Shimano vanuit het Experience Center aan de markt biedt. 

Voormalig prof Nelissen reed 8 jaar als professional voor diverse top wielerploegen en is oud-wereldkampioen op de weg bij de amateurs. Na zijn sportcarrière werkte hij in diverse commerciële rollen in en rond de sport en werd hij de vaste wieleranalist van de NOS bij de Ronde van Frankrijk. Nelissen was als Commercieel Manager bij Destil verantwoordelijk voor alle verkoopteams.

Rob Damoiseaux (Shimano Experience Center) kijkt uit naar de samenwerking met Danny Nelissen. “Naast een prachtige sportcarrière heeft Danny een groot netwerk binnen de internationale wieler- en zakenwereld. Daarnaast heeft hij een rijke commerciële ervaring opgedaan in diverse grote organisaties en is hij een aanwinst voor ons team.”